MARDİN / MİDYAT - Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Kas

12.Sınıf öğrencimiz Yakup Macit, özellikle kalp, diyabet, tansiyon gibi hastalıkları bulunan kişilerin diyetlerinde kullanabileceği dijital göstergeli kaşık projesini (DİYET KAŞIĞI PROJESİ)Bursa'daki Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi AR-GE Merkezinde hayata geçirdi.

Ekm

Türkiye Satranç Federasyonu bünyesinde mardin geneli yapılan Satranç Turnuvasında öğrencimiz Bünyamin BOĞA Mardin ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Özellikle Deprem kuşağında yer alan ülkemizde olası bir afet durumunda nasıl davranılması gerektiğini bilmek hayati bir önem arz etmektedir. Bilgi hayat kurtarır sloganıyla hareket ederek okulumuzda '13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'nde olası bir deprem veya afet durumunda öğrencilerin ve personelin can ve mal kaybını en aza indirebilmek için afet eğitimi verilerek deprem tatbikatı yapıldı. Sivil Savunma Kulübü Danışmanı Yavuz ACAR ve bu çalışmada emek veren diğer tüm personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda deneme sınavlarında dereceye giren 12.sınıf öğrencilerimiz için, Coğrafya öğretmenimiz Ferda Hocanın organizasyonu ile Kahvaltı etkinliği düzenlendi. Tüm Öğrencilerimize YKS maratonunda başarılar dieriz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası VOLEYBOL TURNUVASI finalinde 10F ve 12D sınıfları karşı karşıya geldi. Maç 10F sınıfının  setlerde 2-1 'lik üstünlüğü ile sona erdi. Düzenlenen törende şampiyonluk kupasını okul müdürümüz Abdullah KURNAZ 10F sınıfı oyuncalarına verdi. 10F Takımını kutlarız. Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Mustafa GENÇ ve Volkan Kaya'ya emeklerden ötürü teşekkür ederiz.